Naiara

01/09/2017

Naiara intimitats.


Naiara Intimitats és una empresa familiar de segona generació ubicada a Pineda de Mar dedicada a la fabricació de roba íntima 100% nacional.

Enguany presenta la seva col·lecció d’hivern 2017-2018, prendes íntimes dissenyades per proporcionar confort i adaptabilitat en el dia a dia amb un disseny i una relació qualitat-preu immillorables.

Des de PUBLINTUR hem dissenyat els catàlegs, el packaging, així com material promocional per a les botigues que venen producte de la marca Naiara.

Cartelleria electrònica

31/08/2017

Cartelleria electrònica.


Cada vegada són més els establiments d’allotjament que ens confien la seva cartelleria electrònica, un canal de comunicació corporatiu que permet informar puntualment al client de totes les possibilitats de servei del seu establiment. Tant pel que fa al seu acolliment com per promocionar i publicitar determinades propostes de lleure vacacional que poden contribuir a l’increment de les vendes.

Des de PUBLINTUR oferim un software, una eina molt senzilla de gestionar, i un servei gratuït de disseny de càpsules a canvi de passis de publicitat de serveis o propostes d’oferta turística complementària compatibles amb l’explotació del negoci.

Para los Valientes

14/07/2017

Publintur, col·laborador de la campanya “Para los valientes”.


PUBLINTUR s’ha sumat a la campanya #paralosvalientes, que té com a objectiu recaptar diners per poder construir el SJD Pediatric Cancer Center a Barcelona, un centre oncològic infantil, sense ànim de lucre, obert al món i al servei dels nens i nenes amb càncer, on s’estudiaran els millors tractaments i s’invertirà en la investigació del càncer infantil.

L'Ajuntament de Calella organitza una gala solidària amb els artistes Nikol Kollars, Mónica Green & Project Soul, Marian Barahona, Ihsanlulu, Frederic Wort, María Gómez & Julia Gómez & Ada Wort i Abel Sufuentes que actuaran en la jornada i col·laboraran sumant esforços per la campanya promoguda per l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

PUBLINTUR ha assumit la impressió de tot el material gràfic imprès com ara cartells, flyers, tiquets d’entrada, butlletes de sorteig, etc.

mubbar

01/06/2017

Mubbar presenta “Executive Line”


MUBBAR, amb una experiència de més de 40 anys en la fabricació i distribució de mobles d’oficina, ha presentat una nova línia de mobiliari d’alta direcció, que porta per nom “EXECUTIVE LINE”.

Dues sèries en què la protagonista és la qualitat: fustes envernissades, acers, lacats, cromats, pell... tot per satisfer les màximes exigències.

Des de fa molt anys ens confien el disseny i la producció del seu material promocional. Per a l’Executive Line hem dissenyat un catàleg sobri i elegant, per donar total protagonisme als mobles que componen les dues col·leccions: Siurana i BCN.

EFBB

11/05/2017

Nova edició del congrés EBFF 2017.


A inicis de maig es va celebrar l’EBFF 2017 European Bodybulding & Fitness Congress a Santa Susanna (Barcelona). Dins del programa d’aquest event esportiu es va celebrar el Campionat d’Europa IFBB 2017, organitzat per l’EBFF, l’IFFB i la Federació espanyola de Fisioculturisme i Fitness.

Durant els 6 dies que va durar el campionat, 300 culturistes de tot Europa van participar en un dels events més importants del calendari europeu de Fitness.

Publintur vam ser els responsables del material gràfic de l’event: acreditacions, catàleg de benvinguda, diplomes, lones... A la imatge, lona de 20 x 3,2 metres amb impressió digital UV-HD.

Nova impresora digital

02/05/2017

Publintur adquireix una nova màquina d’impressió digital.

 

Publintur ha adquirit una nova màquina d’impressió digital RICOH Pro C7-100, una nova tecnologia que ens permet oferir als nostres clients tirades més curtes a un menor cost, més opcions d’impressió (admet paper de més gramatge), impressió d’alta qualitat (més fiabilitat de color) i major velocitat.


El març de 2015 vam fer la primera adquisició amb la impressora digital RICOH C5100s .